Скільки перетравлення квасоля?
4-5 годин – боби (квасоля, горох), дичину, оселедець, смажене м'ясо. 5-6 годин – гриби, шпик.
Нут, горохова каша, червона та біла квасоля – 1,5 години. Соєві продукти перетравлюються 2 години.
Безумовно, вона є багатим джерелом рослинного білка, проте, за словами дослідників, квасолі міститься багато вуглеводів олігосахаридів, які вкрай важко перетравлюються та засвоюються. Це призводить до підвищеного газоутворення в кишечнику, внаслідок чого виникають здуття та метеоризм.
10 продуктів, які легко засвоюються
- Тост Тост може допомогти зменшити нудоту та печію. …
- При виборі рису важливо пам'ятати, що не всі його види засвоюються однаково добре. …
- Солоні крекери.
- Банани …
- Яблучне пюре …
- Яйця …
- Солодка картопля …
- Курка