Скільки можна зберігати у морозильнику?
Як правило, на морозильнику можна побачити 1-4 зірочки, що символізують можливості заморозки: кожна зірочка передбачає -6 градусів за Цельсієм * До -6 градусів за Цельсієм – до 2 тижнів. ** До -12 градусів за Цельсієм – до 1 місяця. *** До -18 градусів за Цельсієм – до 3 місяців.
З морозильною овочі можна відправляти прямо на сковорідку або кидати в каструлю. ❌ Не можна зберігати кавун, огірки, цитрусові, салат та інші овочі та фрукти, які містять багато води.Овочі та фрукти
- спаржу;
- зелений горошок;
- солодкий перець;
- цвітну капусту;
- помідори;
- кабачки та цукіні;
- морква.
4 місяців Великі шматки яловичини, телятини, свинини та баранини також зберігаються в морозилці від півроку до року. Невеликі частини червоного м'яса пролежать менше – 4-6 місяців. Дичину (але не дикого птаха) можна зберігати 8-12 місяців. Заморожений фарш витримає не більше 3-4 місяців.