Кефір ряженка варенец що корисніше
Варенец і ряженка мають мінімальні відмінності, але варенец більше підходить для низькокалорійної дієти. Що стосується класичного йогурту і ряжанки, то вони ідентичні за набором корисних мікроорганізмів, тому мають схожий ефект.25 черв. 2019 р.
Чим корисна ряжанка та варенец?
У сучасних умовах ряжанку готують із топленого молока, сквашеного кефірними грибками та ацидофільною паличкою. І ряженка, і варенец прекрасно засвоюються, нормалізують мікрофлору кишечника, перешкоджають розмноженню гнильних бактерій, підвищують імунітет. У ряжанці підвищений вміст кальцію та фосфору.
У чому різниця між Варенцом та ряженкою?
І варенец, і ряженка – кисломолочні продукти на основі паливного молока. Але ряженка має більш яскравий присмак топленого молока, через те, що в варенецдо нагріву додають вершки. А ще ряженка жирніша.